Bellen en InternetHOE KUNT U GOEDKOOP BELLEN IN ARGENTINIË?
Elke stad in Argentinië heeft locutorios, oftewel telefoonwinkels waar u kunt bellen naar het binnen- en buitenland. Na uw gesprek betaalt u bij de kassa.
Daarnaast zijn er soms nog telefooncellen op straat te vinden. Die zijn iets goedkoper, maar u heeft totaal geen privacy. Deze telefoons betaalt u soms nog met munten en anders met een telefoonkaart.
Mobiel bellen kan ook. Koop daarvoor een simkaart en stop die in uw eigen mobiele telefoon.
De goedkoopste manier om contact te leggen met mensen in Nederland is door te skypen. Op bijna alle computers in locotorios is Skype geïnstalleerd. Vaak heeft u zelfs een webcam, zodat de thuisblijvers kunnen zien hoe bruin u geworden bent. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen.

WAAR KOOPT U EEN SIMKAART?
Simkaarten schaft u aan bij de winkels van providers als Movistar, Personel en Claro. Beltegoed koop u vervolgens bij kiosken. Vraag aan de verkoper of hij uw telefoon wil opladen als u de Spaanse instructies niet begrijpt.

WAT IS HET NETNUMMER VAN ARGENTINIË?
Het netnummer van Argentinië is: 54

WAAR KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN HET INTERNET?

Overal in Argentinië kunt u gebruik maken van het internet (op enkele afgelegen plekken na). WiFi is beschikbaar in de meeste restaurants, hotels en winkelcentra.Maak jouw eigen website met JouwWeb