Bariloche & MerengebiedVerscholen aan de zuidkust van het Nahuel Huapi-meer, op slechts twee uur vliegen van Buenos Aires, ligt de prachtige stad San Carlos de Bariloche met 120.000 inwoners.bari1.jpg Bezoekers zijn betoverd door het uitzicht van de stad op hoge bergen, heldere meren en prachtige dennenbossen, allemaal in het hart van het nabijgelegen nationale park. Met charmante huizen en houten architectuur in Zwitserse chalet stijl, internationale skipistes en gerenommeerde chocoladewinkels is Bariloche een plek waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Met een breed scala aan mogelijkheden voor toerisme, zowel conventioneel als avontuurlijk, trekken bezoekers jaar na jaar naar Bariloche om de frisse berglucht in te ademen en te genieten van de schoonheid.

GESCHIEDENIS
Bariloche begon als een bergbeklimmersgebied en de overgrote meerderheid van de huidige 120.000 inwoners zijn afstammelingen van immigranten. Zwitsers, Duitsers, Oostenrijkers en Italianen kwamen uit Europa om zich in deze prachtige omgeving te vestigen en ze zijn hier gebleven met hun tradities en gebruiken die de oorsprong zijn van de meeste regionale producten die Bariloche kenmerken.

ZOMER

In de zomer kunt u in Bariloche wandelen, raften, paragliden, kajakken, golfen en diverse andere activiteiten doen, allemaal in de buurt van de stad. bariloche2-2-1.jpgVoor de avontuurlijke reiziger zijn er populaire activiteiten, zoals abseilen, bergklimmen en mountainbiken. De omgeving en het landschap maken deze activiteiten tot een unieke ervaring.
WINTER

Winter in Bariloche biedt uitstekende mogelijkheden om te skiën, een activiteit die wordt beoefend van juni tot september.bari2-1.jpg Bariloche is zelfs een van de beste plaatsen om te skiën in Zuid-Amerika. De hoofdberg is de Cerro Catedral, op slechts 18 kilometer van de stad met tientallen afdalingen met verschillende moeilijkheidsgraden voor skiërs van elk niveau. Een kleinere skibestemming op een paar uur rijden van Bariloche is Cerro Chapelco in San Martin de los Andes. 

NAHUEL HUAPI & LLAO LLAO

Bariloche, in het hart van het merengebied van Patagonië, ligt in de nabijheid van verschillende bezienswaardigheden in de buurt die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens uw bezoek. Reis naar het oudste nationale park van Argentinië, het Parque Nacional Nahuel Huapi en bezoek het Llao Llao Resort op het schiereiland met dezelfde naam.

PLAATSEN IN DE BUURT

Bariloche is de toegangspoort tot een aantal bestemmingen in de buurt. San Martin de los Andes heeft uitstekende zomer- en wintersporten, Villa Angostura is schilderachtig, Esquel is de toegangspoort tot Los Alerces Park National Park en El Bolsón is erg pittoresk.


Maak jouw eigen website met JouwWeb