Argentinië"Voor velen zijn Argentinië en Buenos Aires nog onbekend. Zo heeft Buenos Aires geen internationaal gerenommeerde musea, geen bezienswaardigheid die het duidelijk identificeert als een stad van wereldklasse. Integendeel, de essentie van Buenos Aires schuilt in bijzondere ontmoetingen doordrenkt met de hevige Latijnse geest - een flirterige blik, een oprecht gesprek, een sappige steak, een gepassioneerde tango - die een ​​levendige en onvergetelijke stedelijke ervaring te creëren "


In het hart van dit geweldige land ligt Buenos Aires, de kosmopolitische hoofdstad, de poort naar Zuid-Amerika en om tal van redenen een zeer spectaculaire plek. Buenos Aires is verdeeld in barrios of wijken, die elk hun eigen karakter hebben. Verken de barrios van Recoleta, San Telmo, Palermo, Puerto Madero, La Boca, Monserrat, San Nicolás voor alles wat Buenos Aires te bieden heeft.

Argentinië is een heel groot land dat een aantal zeer verschillende kenmerken en unieke regio's bevat. Ten noorden van Buenos Aires ligt de Iguazú waterval een van de grootste natuurwonderen ter wereld. Ten westen van Buenos Aires liggen de wijngebieden rond de levendige stad Mendoza. Ten zuiden van Buenos Aires trekt de Atlantische kust bezoekers die van de zon willen genieten op de stranden van Mar del Plata en Pinamar. Slechts een paar uur met de veerboot vanuit Buenos Aires, kan de reiziger het rustige stadje Colonia del Sacramento in Uruguay bezoeken . Verken de prachtige koloniale stad en geniet van de sfeer, het eten en de winkels.

Verder naar het zuiden vind je het majestueuze gebied vanPatagonië. Adembenemend Bariloche is de hoofdstad van het Patagonische merengebied en biedt uitstekend ski faciliteiten, terwijl het de sportliefhebbers verleidt met verschillende sporten gedurende de rest van het jaar. El Calafate staat bekend om zijn ongelooflijke gletsjers en wandelroutes, terwijl het schiereiland Valdes de grootste fauna van Argentinië heeft. Tierra del Fuego is het meest zuidelijke deel van Argentinië en is het dichtstbijzijnde punt bij Antarctica. Bezoek pinguïnkolonies, gletsjers en ontmoet een grote verscheidenheid aan dieren in het wild.

Argentinië biedt bezoekers ook enkele van de beste locaties aan om te genieten van een aantal sportieve activiteiten. Ski van juni tot september op de grote bergen van de Andes. Daarnaast is het ook een uitstekende golf bestemming en kunt u er wandelen, fietsen, vissen, wildwatervaren, bergbeklimmen, paardrijden etc.


Maak jouw eigen website met JouwWeb