Liao Liao PeninsulaVierentwintig kilometer van San Carlos de Bariloche, aan de oever van het Lago Moreno, ligt het kleine Llao Llao Peninsula. Deze prachtige omgeving en dorp zijn in de jaren negentig gesticht door het Llao Llao Hotel en bestaan ​​uit een haven, een winkelgebied, charmante huisjes en bungalows, de Capillo San Eduardo en de spectaculaire natuurlijke omgeving.
LIAO LIAO HOTEL
liao11.jpgLlao Llao Hotel en resort, in het hart van het dorp tussen de meren  Lago Moreno en Lago Nahuel Huapi, werd voor het eerst geopend in 1938 en opnieuw in 1993. Met 164 kamers, weelderige suites, een wintertuin, een 9-holes golfbaan en een verwarmd zwembad is dit resort een uitstekend voorbeeld van luxe op zijn best en de met sneeuw bedekte Cerro Tronador, Cerro Lopez en de Capilla bergen vormen een prachtige achtergrond.

111115-250.jpg
CAPILLO SAN EDUARDO
Capillo San Eduardo staat hoog bovenop een heuvel en biedt een uitstekend panoramisch uitzicht op het hotel en het grootste deel van het dorp. cap1.jpgBinnen in het gebouw is een reeks glas-in-loodramen van kunstenaar Marcos Luis Jerman te zien, naast een kostbaar schilderij van Raul Soldi.
PARQUE LIAO LIAO
Gelegen in het Circuito Chico, beslaat dit beschermde natuurreservaat 12 km² inclusief een gebied van wildernisbos. Duidelijk te onderscheiden zijn het schiereiland Llao Llao en het eiland Conejos, met veel begroeiïng zoals de coihues, cipressen, klimplanten en varens en een gevarieerd aanbod aan vogels, reptielen en kleine zoogdieren.
PUERTO PAÑUELO
Direct tegenover het Llao Llao Hotel is de Puerto Pañuelo de belangrijkste haven aan het meer van dit gebied en dient als vertrekpunt voor tochten over het Lago Nahuel Huapi en ook naar Chili.