Home » Buenos Aires » Bars en Pubs

Bars en Pubs

878

Deze "geheime"  bar is alleen herkenbaar aan het huisnummer dat op de deur staat. Er worden meer dan 100 whisky's aangeboden  en ze hebben een klassiek en innovatief cocktailmenu. Enkele van de beste bartenders van de stad zijn hier werkzaam.  Tevens is er een goede en uitgebreide  wijnkaart.

Thames 878 (Villa Crespo)

878 BAR

 

DOPPELGÄNGER

Een bar die viert de twee kanten, die velen van ons delen: de werknemer en onze innerlijke genieter. Ze zijn gepassioneerd over hun cocktails; de barmannen gebruiken van hoge kwaliteit gedistilleerde dranken en likeuren en verse, natuurlijke ingrediënten. Om te zorgen voor de frisheid van de cocktails gebruiken zij het sap van echte vruchten. De bar serveert drankjes uit alle hoeken van de wereld, met bijzondere nadruk op jenevers en wodka, maar er is ook een breed scala aan whisky's. 

Av. Juan de Garay 500 (San Telmo)

DOPPELGÄNGER

 

FLORERÍA ATLÁNTICO

Van de straat lijkt de Florería een mengsel van een wijnhandel  en bloemenzaak, maar neem de trap verborgen achter de deur van een koelkast en u vindt een indrukwekkende kelderbar ingericht in de stijl van de eerste decennia van de 20e eeuw .  de Florería wordt geprezen als een van 's werelds top 50 bars, de locatie biedt een cocktailmenu  en de drankjes kunnen worden begeleid door tapas, gegrild vlees of vis gerechten.

Arroyo 872 (Retiro)

FLORERÍA ATLÁNTICO

 

FESTIVAL

Festival is meer dan alleen een cocktailbar. Festival fungeert ook als  cultureel centrum waar allerlei tentoonstellingen en optredens plaats vinden.

Gorriti 5741 (Palermo)

FACEBOOK FESTIVAL

 

MADBAR

Burgers en dranken is de slogan van deze creatieve bar. Lam, rundvlees, zalm, kip, varkensvlees en vegetarische hamburgers worden geserveerd met originele cocktails, die ingrediënten zoals rum, gin, sinaasappellikeur, earl grey, frambozen, gembersiroop en biologische bloemen mix bevatten.

Av. de Libertador 6002

MADBAR

 

PARQUE

In een van de drukste gebieden van de stad voor het nachtleven  is deze bar een oase in het hart van Palermo Soho. De bar  biedt klassieke en inventieve cocktails aan  temidden van een weelderige tuin (Bar Botánico),  Parque heeft een interne bar vol vegetatie plus een open-air patio. Ze bieden ponchos aan als het koud is.  Cocktails worden op het menu besteld volgens het land van oorsprong of invloed, wat resulteert in een scala aan klassieke en innovatieve opties voor elke smaak.

Thames 1472 (Palermo)

 

VICTORIA BROWN

Deze bar is verborgen achter een café, dat is geopend is voor de lunch en snacks overdag en 's nachts onthult er zich een geheime cocktailbar met een prachtig interieur geïnspireerd door een mix van Victoriaanse grandeur en industriële uitvindingen. De inrichting viert de komst van de machine, met bewegende tandwielen en zuigers.

Costa Rica 4803 (Palermo Soho)

VICTORIA BROWN

 

THE HARRISON

Deze befaamde bar is geïnspireerd op  de jaren 20 van de vorige eeuw en is verborgen achter een elegant sushi-restaurant. De bar is alleen gereserveerd voor leden, maar u komt binnen als u dineert in het restaurant. De lucht van exclusiviteit trekt  celebs van de stad aan en het cocktailmenu is een van de meest creatieve van de stad in termen van zowel recepten als presentatie.

Malabia 1764 (Palermo Soho)

FACEBOOK THE HARRISON

 

HOTEL PULITZER SKY BAR

De Hotel Hotel Pulitzer Sky Bar biedt een van de beste uitzichten over het centrum van Buenos Aires aan.  Op de 13e verdieping is het terras, waardoor het een geweldige plek is voor de zonsondergang. De cocktails zijn ook de moeite waard om een bezoek te brengen.

Maipu 907 (Microcentro)

HOTEL PULITZER SKY BAR

 

SORIA

Deze bar onderscheidt zich met zijn grote tuin, een woonkamer en een open terras met een eigen bar. De cocktailmenu draait om verse, fruitige opties zoals caipiriñas en mojito's, evenals klassieke lokale aperitieven.  De opties om te eten zijn eenvoudig, met fingerfood, Inktvisringen, salades en sandwiches.

Gorriti 551 (Palermo)

FACEBOOK BAR SORIA

 

PRESIDENTE

Presidente is bekent geworden door de befaamde barman van Buenos Aires Seba García,  die bracht  cocktails van wereldklasse naar het hart van Recoleta,  de meest elegante wijk van de stad. De prachtig ingerichte grote bar biedt inventieve creaties, maar er zijn ook de traditionele klassiekers.

Pres. Manuel Quintana 188 (Recoleta)

 

ANASAGASTI

Anasagasti opende in 2016 de deur in een prachtig huis van drie verdiepingen met stijlvolle stoelen en houten bars. Het dankt zijn naam aan de straat waarin het is gevestigd, op slechts enkele meters van de Avenida Santa Fé. Er is een menu van klassieke cocktails en een lijst van eigen unieke creaties, geserveerd in speciale glazen.

Anasagasti 2067 (Palermo)

FACEBOOK ANAGASTI

 

DÁRSENA BAR

Zeecontainers , houten pallets en ander gerecycled materiaal zijn gebruikt om deze bar te maken. De drankjes zijn niet te duur en het publiek is jong en relaxt. Er zijn mojito's, magaritas en diverse nationale en internationale bieren. Het eten is eenvoudig zoals burgers en hot dogs.

Cabrera 4354 (Palermo Soho)

DÁRSENA BAR

FACEBOOK DÁRSENA BAR

 

LA COVACHA BAR

Dit is ongetwijfeld de meest gefotografeerde bar van Buenos Aires, gelegen in Palermo Soho. De buitenkant is een kunstwerk genaamd "de techno rasta en de honderdjarige chinees" ontworpen door Alfredo Segatori. Het kunstwerk is gemaakt van afval en ook het interieur is gedecoreerd met allerlei afgedankte spullen, zo dient een oude badkuip nu als lamp. Het menu is eenvoudig en bestaat uit hamburgers, pizza's en empanadas. De muziek is reggae, hip-hop en funk. De bar heeft een dakterras.

Cabrera 5502 (hoek Humboldt) (Palermo)

FACEBOOK LA COVACHA BAR

FACEBOOK ALFREDO SEGATORI

 

DESARMADERO

Het is onmogelijk voorbij te gaan aan de Desarmadero Bar zonder te stoppen om een ​​kijkje te nemen: de gevel, die het hoofd van een oude man voorstelt is volledig gemaakt van gerecyclede materialen, Het is een ontwerp van de  beroemde kunstenaar Alfredo Segatori, die ook de muur graffiti in de bar heeft gemaakt.  Het pand  is verdeeld over verschillende verdiepingen. Er is een beneden verdieping, een dakterras en een terras aan de straat. De brede selectie aan ambachtelijke bieren  (23 van de tap) zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen. De kwaliteit van het eten is prima en dat verwacht je niet in een plek als deze.  U kunt genieten van o.a. warme tapas, empanadas met originele smaken, sandwiches , burgers en friet.

Gorriti 4295 (hoek Lavallega) (Palermo)

FACEBOOK DESARMEDERO BAR

 

PERON PERON

Peron Peron bar en restaurant is een echt Peronistas heiligdom. Er zijn beelden van Perón en Evita overal in de bar samen met Nestor Kirchner en Cristina Fernández de Kirchner. Er is een speciale herdenkingsplek voor Evita Perón. De populairste gerechten zijn hier de empanadas de osobuco en milanesa de bondiola.

Carranza 2225 (Palermo Hollywood)

PERON PERON

 

BIERLIFE

Bekend als de "koning van de bierkranen", deze San Telmo bar  heeft veel teveel bier voor u om te proberen in een nacht. Vraag iemand over ambachtelijke bier in deze buurt en ze zullen u in deze richting sturen. Het bier wordt ook gebruikt in hun eten ( met bier gemarineerde varkensvlees en met bierbeslag gemaakte taart). De bar is de droom van iedere bierliefhebber, maar ze bieden ook een scala aan ciders op de tap aan.

Humberto Primo 679 (San Telmo)

BIERLIFE

FACEBOOK BIERLIFE

 

THE CAVERN BAR

Deze bar is er voor de ware Beatles fans.  Er treden bands op en er zijn shows, allemaal over The Beatles. Er is ook een museum met allerlei Beatles memorabilia. U kunt er een drankje drinken of dineren. Ieder jaar wordt er een wedstrijd gehouden voor de beste Beatles coverband en de winnaar gaat naar Liverpool voor de Internationale Beatleweek in augustus.

Av. Corrientes 1660 (Microcentro, San Nicolás)

THE CAVERN BAR

FACEBOOK THE CAVERN BAR

 

THE KILKENNY

The Kilkenny is een populaire Ierse pub, De Kilkenny serveert verrassend goed eten en heeft een goed gevulde bar. Celtic en Rock bands spelen er 's nachts. Na het werk komen de mensen van de kantoren uit de buurt voor het uitgebreide Happy Hour en blijven tot in de kleine uurtjes.

Marcello T. de Alvaer 399 (Recoleta)

FACEBOOK THE KILKENNY

 

THE TEMPLE BAR

De Temple Bar is een  Ierse pub  met locaties in het Centrum, Recoleta , Palermo en een eigen brouwerij. . Alle lokaties hebben gedimde verlichting,, grote kannen met ambachtelijk bier, gemeenschappelijke pubtafels, happy hour specials en frequent live muziek.  De Palermo locatie staat bekent als het huis (The House) en heeft een mooie, grote biertuin. 

Marcello Torcuato de Alvaer 945  (Microcentro)

Costa Rica 4677 (Palermo Soho)

THE TEMPLE BAR

 

GIBRALTAR

Een traditionele Britse pub, Gibraltar geeft je het gevoel in Londen te zijn in het hart van San Telmo. De traditionele Britse bieren worden er geschonken en vis en chips staan op het menu. Er is ook een biljarttafel, een terras en schermen om het voetbal te zien.

Perú 895 (San Telmo)

VAN KONING

Bij de ingang van de Nederlandse bar Van Koning staat een vissers standbeeld, die u uitnodigt om binnen te komen. Eenmaal binnen brengt de sfeer ons naar de tradities en symbolen van de Nederlandse cultuur een  standbeeld van van Gogh  en foto's van Maxima Zorreguieta toen ze een kind was.

Van Koning is een van de oudste bars in het gebied van Las Cañitas en het was een pionier in de Nederlandse stijl. Het geeft het idee van een oude Nederlandse taverne met rustieke houten, donkere muren die verlicht zijn met het licht van kaarsen en oude lampen, tafels en houten banken en geplaveide vloeren.

U voelt de Nederlandse cultuur in elke hoek  van het café en het is zeker de moeite waard te proeven ven de huisgemaakte gerrechten. Zo zijn er kip kroketten met BBQ saus, bitterballen, gehaktballetjes van varkensvlees met pittige koriander saus en een verscheidenheid van aardappelen en sauzen.

Het is een geweldige en vriendelijke plek om te gaan met vrienden, vooral de eerste woensdag van elke maand, wanneer de Nederlanders elkaar ontmoeten in deze bar om culturele en sociale gewoonten te behouden en te vieren. Zo worden er Nederlandse feestdagen gevierd zoals Sinterklaas en Koningsdag. Ook de wedstrijden van het Nederlands elftal worden hier gevolgd.

De sfeer is informeel en het café heeft een menu van geïmporteerde bieren en goede drankjes. De Nederlandse bieren zoals Grolsch, Bavaria en Heineken worden hier geschonken.

Baez 325 (Las Cañitas)

FACEBOOK VAN KONING BAR

PRIDE CAFÉ

Het café is een vriendelijke dag  hangout  en serveert ontbijt, lunch en vroeg diner. De weekends zijn druk, in het bijzonder tijdens de zondag antiekmarkt van San Telmo. Het menu omvat salades, broodjes, pasta's en dagelijkse specials. Het café heeft een terras.

Balcarce 869 (hoek Giuffra) (Sen Telmo)

FACEBOOK PRIDE CAFÉ

 

SITGES

Sitges is een mix van bar, discotheek en theater. Het is een mooie ruimte met een moderne inrichting  en het publiek bestaat voornamelijk uit een wat jonger publiek, maar iedereen is welkom. Er zijn vaak  shows met interactie met het publiek. Op vrijdag en zaterdag is er meer een nachtclub sfeer,  terwijl andere nachten hebben meer een karaoke-sfeer  met drag queens, die het publiek entertainen.

Av. Cordoba 4119 (Palermo)

FACEBOOK SITGES

 

KM ZERO

KM Zero is een nachtclub met dansers, strippers en drag queens. Elke dag geopend vanaf 23:30 uur.

Santa Fé 2516 (Recoleta)

FACEBOOK KM ZERO

 

FLUX BAR

Flux bar is een vriendelijke, trendy en kunstzinnige oase en de enige gay bar in het centrum van Buenos Aires. De bar trekt een gevarieerd publiek aan, die houden van  cocktails. Een geweldige plek om te ontspannen na een dag sightseeing in Buenos Aires.

Marcelo T. de Alvear 980 (Microcentro)

FLUX BAR

 

PEUTEO

In deze hetero vriendelijke video bar kunt een heerlijke cocktail bestellen.

Gurruchaga 1867 (Palermo Soho)

FACEBOOK PEUTEO

 

ZOOM

Tegenover de Universiteit is deze populaire cruise bar gevestigd. Het design is met zwarte, zilveren en rode metalen. De faciliteiten omvatten o.a. filmcabines, een donkere kamer en een labyrint.

Presidente José E. Uriburu 1018 (Recoleta)

ZOOM